Syltet makrell med pepperrotrømme
Syltet makrell med pepperrotrømme Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min

Syltet makrell med pepperrotrømme

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min

Syltet makrell med pepperrotrømme

Syltet makrell med pepperrotrømme er en sommerrett. Server med agurksalat og kokte poteter. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

3 (2 stemmer)
En deilig kald sommerrett med agurksalat og kokte nypoteter til.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Lake

1ss
1ts
Ingefær(grovhakket)
1kvist
Kruspersille(1 stilk)
3kvist
Timian(3 stilker)

Pepperrotrømme

1stk
Eple(i små terninger)
1ss
Pepperrot(revet)
1klype(r)
Salt(smak til )
1klype(r)
Svart pepper(smak til )

SLIK GJØR DU

  1. Bland alt til laken, og kok den i cirka 10 minutter.

  2. Rens makrellene, og skjær dem i 2–3 cm tykke skiver. Legg dem i laken, gi dem et oppkok, og ta kjelen av varmen. Avkjøl fisken i laken.

  3. Rør sammen alt til pepperrotrømmen, og smak den til med salt og pepper.

  4. Server den kalde fisken med pepperrotrømme, agurksalat og kokte poteter.

Syltet makrell med pepperrotrømme er en sommerrett. Server med agurksalat og kokte poteter. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

3 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN