Syltetøyrull med kremfløte
Syltetøyrull med kremfløte Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
7min
totalt
40min

Syltetøyrull med kremfløte

nivå
Lett
aktiv
7min
totalt
40min

Syltetøyrull med kremfløte

Klassisk rullekake med jordbærsyltetøy. Foto: Pontus Ferneman

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Bunnen blir tynn og fin, og da kan du skjære kaken i litt brede biter.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
3stk
0.75dl
0.75dl
Hvetemel(eller fin glutenfri melmiks)
0.5stk
Sitron(revet skall)

Fyll

Pynt

1beger
Kremfløte(pisket)
1beger

SLIK GJØR DU

  1. Pisk egg og sukker luftig. Bland potetmel og hvetemel eller glutenfritt mel sammen med bake­pulver. Rør i revet sitronskall. Fordel røren i en langpanne kledd med bakepapir.

  2. Stek kaken midt i ovnen ved 250° i 5–7 minutter. Hvelv kaken opp på sukret papir. Dra papiret forsiktig av kaken og legg på et fuktig håndkle.

  3. Fordel syltetøyet over kaken og rull sammen. Pakk kaken inn i kjøkkenhåndkle og la rullen ligge i kjøleskapet til servering.

  4. Skjær rullen i biter på skrå og server med pisket krem, bær og sitronmelisse

Klassisk rullekake med jordbærsyltetøy. Foto: Pontus Ferneman

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN