Tacoform med potet
Tacoform med potet Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
40min

Tacoform med potet

nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
40min

Tacoform med potet

Tacograteng med potet, gulrot, paprika og kjøttdeig. Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.1 (8 stemmer)
Gjør en vri på den tradisjonelle tacoserveringen, og server denne deilige formen neste fredag.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1ss
Rapsolje(til steking)
1pose(r)
1boks(er)
Tomat(hakket)
1klype(r)
1klype(r)
600g
Potet(kokte)
1stk
Paprika(røde)
1boks(er)
2dl
2ss
Oregano(tørket)

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 225°. Varm opp litt olje i en stekepanne, og stek kjøttdeigen til den blir smuldrete. Dryss på tacokrydder og knuste tomater. La det koke i ca. 5 minutter.

  2. Skjær squash i ca. 1 cm tykke skiver, og stek dem gyllenbrune i olje i en stekepanne. Krydre med salt og pepper. Skjær de kokte potetene i tynne skiver. Skjær paprikaen i tynne skiver. 

  3. Hell kjøttdeigen i en ildfast form, og legg i poteter, squash, paprika og mais.

  4. Rør sammen crème fraîche, fløte, ost og oregano, og legg kremen på toppen av formen.

  5. Stek formen i ovnen i ca. 20 minutter. Strø over litt hakket persille, og server med nachochips.

Tacograteng med potet, gulrot, paprika og kjøttdeig. Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.1 (8 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN