Tacopizza med salsa Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
2t

Tacopizza med salsa

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
2t

Tacopizza med salsa

Herlig vri på fredagstacoen: tacopizza med hjemmelaget salsa. Foto: Kent Jardhammar

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)
Taco + pizza = sant!

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Deig

4dl
Vann(lunkent)
1ts

Fyll

1stk
Løk(hakket)
1fedd
Hvitløk(knust)
1pose(r)
50g
Jalapeño(milde, på glass)

Salsa

3stk
0.5stk
0.5stk
Paprika(rød)
2dl

SLIK GJØR DU

  1. Smuldre gjæren i en bakebolle, og rør den ut i lunkent vann, 37°. Tilsett olje, salt og nesten alt melet. La deigen heve tildekket i ca. 1 time.

  2. Skjær alle ingrediensene til salsaen i småbiter.

  3. Sett ovnen på 250°. Stek løk og kjøttdeig i olje i en panne. Tilsett resten av ingrediensene til fyllet, unntatt jalapeños og ost. Stek dette noen minutter og smak til.

  4. Del deigen i 4 deler eller lag en stor pizza. Kjevle ut fire tynne pizzaer og fordel på bakepapir og stekeplate. Fordel kjøttsausen utover. Strø på jalapeños og ost.

  5. Stek pizzaene midt i ovnen i 6–8 minutter for de små og ca. 15 minutter for en stor.

  6. Server med salsa og rømme.

Herlig vri på fredagstacoen: tacopizza med hjemmelaget salsa. Foto: Kent Jardhammar

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN