Thaisalat med appelsin og strimlet svinekjøtt
Thaisalat med appelsin og strimlet svinekjøtt Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
35min
totalt
40min

Thaisalat med appelsin og strimlet svinekjøtt

nivå
Middels
aktiv
35min
totalt
40min

Thaisalat med appelsin og strimlet svinekjøtt

SUPER THAISALAT: Kokosmarinert svinekjøtt med søt appelsin og frisk koriander.

Foto: Matprat / Veslemøy Vråskar

Inneholder

Skalldyr

Oppskrift

Vurdering

En god thaisalat slår aldri feil. Her får svinekjøtt marinert seg i kokosmelk og fiskesaus, før det serveres med søt appelsin og frisk koriander. Fantastisk godt!

DETTE TRENGER DU

PERSONER
400g
Svinekjøtt(Renskåret, i strimler)
0.5ts
0.5ts
Svart pepper(grovkvernet)

Salat

200g
Salat(miks av flere salater)
150g
Cherrytomat(delt i to)
1stk
Gulrot(grovrevet)
0.5bunt
Koriander(fersk, grovhakket)

SLIK GJØR DU

  1. Bland kokosmelk og fiskesaus i en skål. Legg i strimlet svinekjøtt og la det marinere cirka 15 minutter.

  2. Skjær skall av appelsin, ta med det hvite. Skjær ut appelsinfileter.

  3. Klem ut appelsinsaft i en skål, kast resten (hvite hinner). Bland inn kokosmelk, fiskesaus, sukker og kajennepepper. Smak til med salt og pepper.

  4. Bland salat, cherrytomater, revet gulrot og appelsinfileter i en bolle. Hell over halvparten av dressingen.

  5. Legg marinerte kjøttstrimler over på et kjøkkenpapir og tørk dem lett. Krydre strimlene med salt og pepper. Varm olje i en stekepanne, og brun kjøttet i små porsjoner.

  6. Anrett thaisalat med strimlet svinekjøtt på tallerkener. Hell over resten av dressingen og ha på et dryss med grovhakket frisk koriander før servering.

SUPER THAISALAT: Kokosmarinert svinekjøtt med søt appelsin og frisk koriander.

Foto: Matprat / Veslemøy Vråskar

Inneholder

Skalldyr

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN