Tinas lasagne «pronto» med tomat, salami og basilium
Tinas lasagne «pronto» med tomat, salami og basilium Oppskrift
nivå
Lett
totalt
1min

Tinas lasagne «pronto» med tomat, salami og basilium

nivå
Lett
totalt
1min

Tinas lasagne «pronto» med tomat, salami og basilium

Foto: Lennart Weibull

Inneholder

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.7 (31 stemmer)
Her er Tina Nordstrøms enkle oppskrift på lasagne. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
200g
Pastaplater(, ferske (eller kokte))
1boks(er)
250g

SLIK GJØR DU

  1. Forvarm stekeovnen til 200 grader.

  2. Bland creme fraice, mascarpone og parmesan til ostesausen. Smaksett med salt og pepper.

  3. Han noen skjeer  tomatsaus i bunnen på en ildfast form – den skal så vidt dekke bunnen. Fordel litt ostesaus på toppen.

  4. Legg et lag lasagneplater i formen. Fortsett deretter å legge pastaplater, tomatsaus, ostesaus, hakket basilikum og salami eller skinke lagvis til alle ingrediensene er oppbrukt

  5. Fordel tomater og mozzarella på toppen. Drypp et par spiseskjeer olivenolje over. Sett formen i stekeovnen i 35-40 minutter.

Foto: Lennart Weibull

Inneholder

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.7 (31 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN