Tomatsuppe med toast
Tomatsuppe med toast
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Sett ovnen på 250°. Lag et kryss i toppen av tomatene. Dypp dem i kokende vann og fjern skallet. Skjær de skåldede tomatene i mindre biter og legg dem i en bolle.
Skrell og grovhakk løk, hvitløk og agurk og legg i bollen. Kjern ut og finhakk paprika og ha i bollen.
Tilsett olivenolje, eddik, vann og honning. Miks suppen glatt med en stavmikser. Smak til med salt og pepper. For en tynnere konsistens, sil suppen gjennom en finmasket sil. Sett i kjøleskapet.
Tomatsalaten lages ved å dele tomater i mindre biter. Bland med basilikumblader, olivenolje og flaksalt i en bolle og rør om.
Skjær osten i skiver og legg på brødskivene.
Pensle honning på. Gratiner i ovnen i noen minutter til osten får fin farge.
Topp den avkjølte suppen med tomatsalaten og server med toasten.