Torsk med fennikel og potetstappe
Torsk med fennikel og potetstappe Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Torsk med fennikel og potetstappe

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Torsk med fennikel og potetstappe

Foto: Margrethe Myhrer

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.4 (14 stemmer)
Oppskrift på enkel torsk i form med fennikel og potetstappe. Den kan enkelt lages opp i mange posjoner. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Forvarm ovnen til 200 grader. 

  2. Del torsken i porsjonsstørrelser og legg stykkene i en smurt ildfast form. 

  3. Skjær purre i biter og fennikel i båter og legg det og tomatene sammen med torsken. Stek i 15-20 minutter. 

  4. Skrell potetene og skjær dem i biter. Kok dem i vann uten salt i 15 minutter, eller til de er gjennomkokte og klare for å stappes. Hell av vannet, tilsett melken og stapp potetene til ønsket konsistens. Du kan nå tilsette litt salt. 

  5. Legg torsken med tilbehør i porsjonspakker, så er det bare å varme opp før du nyter dette nydelige måltidet. 

Foto: Margrethe Myhrer

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.4 (14 stemmer)

DEL OPPSKRIFTEN