Tortellini med spinat
Tortellini med spinat Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
40min

Tortellini med spinat

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
40min

Tortellini med spinat

Hjemmelaget tortellini med spinat Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

Tortellini med spinat og safran  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
200g
Durumhvetemel(eller annen type mel til pasta)
2stk
1klype(r)

Fyll

1pose(r)
2ss
Parmesan(revet)
1klype(r)
1klype(r)
1stk

SLIK GJØR DU

  1. Pisk ett egg og pensle firkanter rundt fyllet. Legg det store rektangelet på toppen og klem sammen rundt fyllet. Skjær ut bitene. Kok dem i omtrent 3-4 minutter. Server på smeltet smør med safran.  

  2. Kok spinat i et lite minutt, klem ut vannet og bland med ricotta, parmesan og muskatt.

  3. Pisk eggene lett. Bland mel og salt på benken. Lag en fordypning i midten og ha i eggene. Rør inn melet til en fin deig. Om du setter den i kjøleskapet blir den litt enklere å håndtere (men, det er ikke helt nødvendig).

  4. Kjevle den flat (eller bruk pastamaskin). Skjær ut to store rektangler, det ene litt større enn det andre. Legg spiseskjeer med fyll på det minste rektangelet, med passe avstand.

Hjemmelaget tortellini med spinat Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN