Tortilla de patatas
Tortilla de patatas  Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Tortilla de patatas

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Tortilla de patatas

Spanske tortillas med løk og egg metter veldig godt, og lages kjapt. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg

Oppskrift

Vurdering

3.1 (12 stemmer)
Fra våre reiser til Spania har vi lært å sette pris på tapas. Vi spiser gjerne tapas i en avslappet og uformell atmosfære. Tapas består av mange forskjellige appetittvekkere som kan settes sammen til et helt måltid. Oliven, skinke, kjøttboller og omelett inngår vanligvis i en tapasmeny.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
6stk
1stk
5stk
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Skrell poteter og løk, og skjær dem i tynne skiver. Stek potetene i olje ved middels varme til de er møre. Stek i flere omganger, og ha litt salt og pepper på potetene etter hvert.

  2. Fres løken til den er blank. Ha potetskivene tilbake i pannen og bland dem med løken. Visp eggene lett sammen med salt og litt pepper, og hell eggeblandingen over poteter og løk. Rist litt i pannen, slik at eggeblandingen kommer til mellom alle potetskivene.

  3. La omeletten stivne ved middels varme under lokk. Pynt med løkringer og urter.

Spanske tortillas med løk og egg metter veldig godt, og lages kjapt. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg

Oppskrift

Vurdering

3.1 (12 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN