nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min
Toscaruter
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min
Toscaruter
Toscaglasur har en vidunderlig karamellsmak med mandler.
Oppskriften er til en stor langpanne.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Smelt smøret og avkjøl. Visp egg og sukker til lett eggedosis. Bland mel, vaniljesukker og bakepulver og vend det forsiktig i eggedosisen. Rør inn matfløte og avkjølt smør.
Hell deigen i langpanne ca. 33 x 35 cm kledd med bakepapir og stek kaken på nederste rille i ovnen ved 175° i ca. 15 minutter uten glasur.
Smelt smør, sukker, sirup, mel og melk i en kjele. Rør i mandelspon og hakkede valnøtter. Fordel glasuren forsiktig over kaken og stek den ytterligere 15 minutter. Avkjøl kaken på rist og skjær i ruter ved servering.