Toscaruter Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Toscaruter

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Toscaruter

Toscaruter lages enkelt i langpanne og serveres til gjester med glasur. Toscaglasur har en vidunderlig karamellsmak med mandler. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.7 (12 stemmer)
Toscaglasur har en vidunderlig karamellsmak med mandler. Oppskriften er til en stor langpanne. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Smelt smøret og avkjøl. Visp egg og sukker til lett eggedosis. Bland mel, vaniljesukker og bakepulver og vend det forsiktig i eggedosisen. Rør inn matfløte og avkjølt smør.

  2. Hell deigen i langpanne ca. 33 x 35 cm kledd med bakepapir og stek kaken på nederste rille i ovnen ved 175° i ca. 15 minutter uten glasur.

  3. Smelt smør, sukker, sirup, mel og melk i en kjele. Rør i mandelspon og hakkede valnøtter. Fordel glasuren forsiktig over kaken og stek den ytterligere 15 minutter. Avkjøl kaken på rist og skjær i ruter ved servering.

Toscaruter lages enkelt i langpanne og serveres til gjester med glasur. Toscaglasur har en vidunderlig karamellsmak med mandler. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.7 (12 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN