Tradisjonelle pannekaker
Tradisjonelle pannekaker Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
50min

Tradisjonelle pannekaker

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
50min

Tradisjonelle pannekaker

Pannekaker passer som hovedrett, dessert og helgekos. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)
Kjapt, enkelt og utrolig godt. Grunnoppskrift til smaksrike pannekaker. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
0.5ts
6dl
3stk
3ss
Smør(smeltet)

SLIK GJØR DU

  1. Bland mel og salt. Tilsett halvparten av melken og visp til en glatt røre. Tilsett resten av melken blandet med egg og det smeltede smøret.

  2. La røren stå og svelle i 20–30 minutter før du begynner å steke pannekakene. Stek store eller små pannekaker alt etter som hva du måtte ønske.

  3. Server pannekakene med blåbærsyltetøy eller rørte blåbær. Kald melk er godt til nystekte pannekaker.

Pannekaker passer som hovedrett, dessert og helgekos. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN