Tranebær- og pistasjkonfekt  Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
4t

Tranebær- og pistasjkonfekt

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
4t

Tranebær- og pistasjkonfekt

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Fristende konfekter med tranebær og pistasj. Bruk gjerne andre nøtter og tørkede frukter. Pakk konfekten i små esker og oppbevar kjølig før de gis bort.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Sett fram formene. Kok opp fløten i en kjele. Ta den fra varmen.

  2. Bryt sjokoladen i biter og legg den i fløten. Rør til sjokoladen er smeltet. Tilsett vaniljesukker, tranebær og pistasienøtter.

  3. Fordel sjokoladeblandingen i formene. Pynt med nøtter og tranebær. Sett konfekten kjølig i ca. 4 timer slik at de stivner.

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN