Trude Teiges Delfiakake med frukt og nøtter
Trude Teiges Delfiakake med frukt og nøtter Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Trude Teiges Delfiakake med frukt og nøtter

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Trude Teiges Delfiakake med frukt og nøtter

SØT OG GOD: Trude Teiges Delfiakake er først og fremst for dem som er glade i søtt - veldig søtt.

Foto: Trude Teige: "Matminne frå mors kjøkken"

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

SØT OG SØG: Trude Teiges Delfiakake er først og fremst for dem som er glade i søtt - veldig søtt.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2stk
1pakke(r)
Matfett(Delfiafett)
30g
Blandede nøtter(Paranøtter)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær frukten i små biter og grovhakk nøttene. Det er viktig at bitene ikke er for store, for da kan det være litt vanskelig å skjære tynne stykker av kaken.

  2. Smelt sjokoladen og ha i egg, slik det står på pakken med delfiafettet. Legg alt lagvis med sjokolade i mellom, og avkjøl kaken i kjøleskapet.

  3. Et godt tips er å fryse kaken og skjære stykker med en god kniv mens den er frossen. Dette kan gjøres like før serving, for det tar bare noen få minutter før kakestykkene er tinte.

SØT OG GOD: Trude Teiges Delfiakake er først og fremst for dem som er glade i søtt - veldig søtt.

Foto: Trude Teige: "Matminne frå mors kjøkken"

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN