Trude Teiges horn
Trude Teiges horn Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
2t 30min

Trude Teiges horn

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
2t 30min

Trude Teiges horn

SAFTIGE HORN: Trude Teiges horn oser av nostalgi!

Foto: Trude Teige: "Matminne frå mors kjøkken"

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

Saftige horn har vært tradisjonsmat gjennom flere generasjoner - og er stadig like godt!

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Rør ut gjæren i lunket melk. Smuldre smøret i melet og tilsett det andre, til slutt melken med gjæren i . Hev deigen til dobbelt størrelse.

  2. Utbaking: Del deigen i to og kjevle ut runde kaker, ca 30 cm i diameter. Del hver kake i åtte trekanter og rull dem sammen fra ytterkanten mot spissen. Sett dem på et stekebrett med spissen ned. Pensle med egg og strøm på valmuefrø.

  3. Stek dem på 225 grader i ca 15 minutter, til de er gylne.

SAFTIGE HORN: Trude Teiges horn oser av nostalgi!

Foto: Trude Teige: "Matminne frå mors kjøkken"

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN