Tyttebær-scones med sjokolade og nøtter
Tyttebær-scones med sjokolade og nøtter Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min

Tyttebær-scones med sjokolade og nøtter

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min

Tyttebær-scones med sjokolade og nøtter

Disse smaker best når de er helt ferske! Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Bruk former som rommer ca. 1 dl til disse sconesene.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 200°. Smør metallformer eller bruk papirformer.

  2. Bland alle tørre ingredienser og tilsett appelsinskall og smør. Smuldre dette sammen til en grynete deig.

  3. Tilsett kaffefløte, sjokolade- og nøttehakket, og til slutt tyttebærene. Rør raskt sammen til en glatt røre.

  4. Legg røren i formene. Stek sconesene midt i ovnen i ca. 20 minutter.

  5. Serveres nystekte, gjerne med litt kremost på.

Disse smaker best når de er helt ferske! Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN