Tzatziki med szechuanpepper
Tzatziki med szechuanpepper  Oppskrift
nivå
Lett
totalt
10min

Tzatziki med szechuanpepper

nivå
Lett
totalt
10min

Tzatziki med szechuanpepper

Bruk tykk, god yoghurt og smaksett med szechuanpepper, som du finner i større matbutikker og innvandrerbutikker. Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

4 (1 stemmer)
En god tzatziki hører med til en skikkelig kebab. Her bruker Karla szechuanpepper for å få ekstra spennende kryddersmak. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Agurk(skrelt)
3dl
Yoghurt(tykk, f. eks gresk )
1fedd
Hvitløk(finhakket)
0.5ts
1ts

SLIK GJØR DU

  1. Riv agurken på et grovt rivjern. Bland så sammen alle ingrediensene, og smak til med salt. 

  2. Har du ikke tykk yoghurt, kan du lage det ved å henge yoghurt naturell til den blir tykk i et kaffefilter. 

  3. Pynt gjerne tsatsikien med noen hele korn szechuanpepper og eventuelt tynne strimler agurk.

Bruk tykk, god yoghurt og smaksett med szechuanpepper, som du finner i større matbutikker og innvandrerbutikker. Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

4 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN