Urtebakt seifilet Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Urtebakt seifilet

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Urtebakt seifilet

Dette er en sunn og enkel, men fantastisk god måte å tilberede fisk på. Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

0.7 (2 stemmer)
En søndagsmiddag uten stress og mye arbeid. Dette er en sunn og enkel, men fantastisk god måte å tilberede fisk på. Foliepakket fisk kan også tilberedes på grillen. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Sei(filet)
2dl
Estragon(og andre urter, hakket)
1stk
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Legg skinn- og beinfri seifilet på aluminiumsfolie i ei langpanne. 

  2. Ha på salt, pepper og hakkede urter. Hell over litt olivenolje og presset sitronsaft. 

  3. Dekk over med et nytt lag folie og bak fisken i ovnen på 200 grader i 20-30 min, avhengig av størrelsen på fisken. 

  4. Server med kokte nypoteter og smørkokte grønnsaker.

Dette er en sunn og enkel, men fantastisk god måte å tilberede fisk på. Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

0.7 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN