Urtebakt seifilet
Urtebakt seifilet Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Urtebakt seifilet

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Urtebakt seifilet

Dette er en sunn og enkel, men fantastisk god måte å tilberede fisk på. Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

En søndagsmiddag uten stress og mye arbeid. Dette er en sunn og enkel, men fantastisk god måte å tilberede fisk på. Foliepakket fisk kan også tilberedes på grillen. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Sei(filet)
2dl
Estragon(og andre urter, hakket)
1stk
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Legg skinn- og beinfri seifilet på aluminiumsfolie i ei langpanne. 

  2. Ha på salt, pepper og hakkede urter. Hell over litt olivenolje og presset sitronsaft. 

  3. Dekk over med et nytt lag folie og bak fisken i ovnen på 200 grader i 20-30 min, avhengig av størrelsen på fisken. 

  4. Server med kokte nypoteter og smørkokte grønnsaker.

Dette er en sunn og enkel, men fantastisk god måte å tilberede fisk på. Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN