Urtetrekt indrefilet Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
1t

Urtetrekt indrefilet

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
1t

Urtetrekt indrefilet

URTETREKT INDREFILET: Enklere kan det knapt bli, og kjøttet smaker fantastisk.

Foto: Mette Møller

Oppskrift

Vurdering

3.1 (5 stemmer)
Stort enklere kan det egentlig ikke bli, og kjøttet smaker fantasisk!

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
2stk
3l
Kjøttbuljong(eller annen kraft)
1ss
Oregano(eller bergmynte)

SLIK GJØR DU

  1. Kok opp en stor kjele med kraft, urter og grovt hakkende grønnsaker.

  2. Del indrefileten i tre omtrent like tykke deler. Fjern senene.

  3. Bind fileten opp med hyssing, og legg den i kraftkjelen. La kjøttet trekke i ca.15 minutter. Ta det så ut, og la det hvile i 15 minutter.

  4. Legg kjøttet oppi kjelen igjen. Nå skal det trekke i 10 minutter før du tar det ut. La det hvile minst like lenge før du skjærer det i pene skiver og serverer.

URTETREKT INDREFILET: Enklere kan det knapt bli, og kjøttet smaker fantastisk.

Foto: Mette Møller

Oppskrift

Vurdering

3.1 (5 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN