Vannbakkels
Vannbakkels
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Kok opp vann og smør. Tilsett melet og rør til deigen slipper kjele- bunnen. Avkjøl litt og rør i ett egg om gangen.
Deigen skal være så tykk at den holder fasongen når den settes på platen med skje eller sprøytes med sprøytepose. Dekk stekeplaten med bakepapir og sprøyt deigen eller legg den på med to skjeer til ca. 16 kaker.
Stek vannbakkelsene midt i ovnen ved 200° i 20-25 minutter. Vær forsiktig med å åpne ovnsdøren under stekingen og la gjerne de ferdigstekte kakene stå litt ekstra i ovnen med døren åpen. Avkjøl kakene helt på rist før de fylles.
Visp fløten til luftig krem og bland forsiktig inn vaniljekremen.
Del vannbakkelsene i to, legg en klatt krem på hver bunn, dryss på bær og sett på toppen av vannbakkelsen. Dryss melis over. Pynt gjerne med litt bær og kryddergrønt.