nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
40min
Varm chorizopasta
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
40min
Varm chorizopasta
Liker du pølse med litt smak, kan du lage denne enkle tomat- og pølsepastaen med smaksrik chorizo. Velg mildere pølse hvis du foretrekker det!
DETTE TRENGER DU
PERSONER400g
Pasta(f.eks. spagetti)
Saus
1stk
3fedd
1stk
Rød chili(uten kjerner og frø)
500g
Tomat(små tomater)
3ss
1ts
1ss
Olivenolje(til steking)
3dl
0.5ts
0.5ts
Tilbehør
1stk
Salat(og friske urter til pynt)
SLIK GJØR DU
Sett ovnen på 200 º. Skrell løk og hvitløk, og skjær i tynne skiver. Rens chilien, og skjær den tynt.
Legg tomater i en smurt ildfast form. Drypp litt olivenolje over, og dryss med flaksalt og ev. litt sukker. Sett tomatene i ovnen i ca. 20 minutter.
Skjær pølse i tynne skiver, og stek i olje til de får en fin stekeflate.
Kok sammen tomat-juice med løk, hvitløk og chili. La det koke på svak varme i ca. 10 minutter. Legg i pølse, og krydre sausen med salt og pepper.
Kok imens pasta etter anvisning på pakken. La spagettien renne godt av.
Server pasta med pølse- og tomatsausen og ovnsbakte tomater.
Pynt med litt ferskt krydder, og server pastaretten med en enkel salat.