Vårruller i salat
Vårruller i salat Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
15min

Vårruller i salat

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
15min

Vårruller i salat

VÅRRULLSALAT: En spennende måte å servere vårruller på. Lag gjerne salaten klar først, og bland inn nystekte vårruller rett før servering.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Skalldyr
Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.3 (4 stemmer)
Vår på et brett: Vårruller er nydelig kosemat, og i dag byr Karla Siverts både på sprøstekte med svineknoke og ferske med reker, vårløk og masse urter.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
4stk
Hjertesalat(vasket og grovkuttet)
4stk
Gulrot(grovrevet)
0.5stk
Agurk(skrelt og kuttet i strimler)
1pose(r)
4stk
Vårløk(i skiver)
0.5stk
Rød chili(i skiver)
0.5stk
Grønn chili(i skiver)
0.5stk
Lime(saften)
1pakke(r)
Risnudler(kokte og avkjølte)

SLIK GJØR DU

  1. Du trenger åtte ferdiglagde vårruller til denne salaten. Oppskrift finner du her. Bland først sammen alle ingrediensene, unntatt vårrullene. Smak til.

  2. Kutt de nystekte vårrullene i passe store biter, og vend dem forsiktig inn i salaten. Dekorer med finhakkede peanøtter, sprø løk og løkspirer, hvis du har.

VÅRRULLSALAT: En spennende måte å servere vårruller på. Lag gjerne salaten klar først, og bland inn nystekte vårruller rett før servering.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Skalldyr
Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.3 (4 stemmer)

DEL OPPSKRIFTEN