Veganribbe/soyaribbe Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
45min

Veganribbe/soyaribbe

nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
45min

Veganribbe/soyaribbe

JULEMAT: Veganribbe er god alternativ julemat.

Foto: Thomas Olsen

Inneholder

Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.4 (47 stemmer)
Dette er skikkelig snadder! Mykt og godt inni og sprøtt utenpå og med masse proteiner!

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Hell først kokende vann over biffene i en bolle. La de ligge dekket i vann i 10-15 min.

  2. Klem så vannet ut av de med hendene, bruk gjerne litt kjøkkenpapir også. Del hver plate i to eller tre. Bruk gjerne saks.

  3. Bland sammen marinaden med soyasaus, liquid smoke, pepper, salt og næringsgjær. Hell dette over biffene og la de ligge og trekke til seg marinaden.

  4. Fyll en stekepanne med ca 1 cm med olje. Stek så biffene på høy varme på hver side til de er blitt gyllenbrune. Pass på så de ikke brenner seg. Ta stekeplaten av varmen og la den stå noen minutter. Ta så av biffene og legg de på litt kjøkkenpapir til å renne av seg. Vips, så har du deilig og sprø «ribbe» (iallfall nesten).

JULEMAT: Veganribbe er god alternativ julemat.

Foto: Thomas Olsen

Inneholder

Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.4 (47 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN