Vegetarisk brokkolipasta med tomatsaus
Vegetarisk brokkolipasta med tomatsaus Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
20min

Vegetarisk brokkolipasta med tomatsaus

nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
20min

Vegetarisk brokkolipasta med tomatsaus

Med et glass ferdig tomatsaus, kokt brokkoli og høvlet parmesan får du en deilig vegetarisk middag! Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3 (3 stemmer)
Med et glass ferdig tomatsaus, kokt brokkoli og høvlet parmesan får du en deilig vegetarisk middag!

DETTE TRENGER DU

PERSONER
400g
Pasta(f.eks. skjell)

Saus

0.5ss
1glass
Tomatsaus(400 g. )

Servering

50g
Parmesan(høvlet/revet)

SLIK GJØR DU

  1. Kok pasta etter anvisningen på pakken. La den renne godt av.

    Vask purreløken godt, og skjær den i tynne ringer. Skjær brokkoli i mindre buketter, og kok sammen med purreløken i lettsaltet vann i ca. 2 minutter. Hell av kokevannet. La vannet renne godt av.

    Varm opp olivenolje i en stor stekepanne, og la den nykokte pastaen, brokkolien og purreløken steke i oljen i noen minutter. Krydre med salt og pepper. Hell på tomatsausen, og la alt bli varmt. Smak til.

    Server retten med høvlet eller revet parmesan. Godt brød og litt frisk salat er godt tilbehør.

Med et glass ferdig tomatsaus, kokt brokkoli og høvlet parmesan får du en deilig vegetarisk middag! Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3 (3 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN