Vegetarisk grateng
Vegetarisk grateng Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Vegetarisk grateng

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Vegetarisk grateng

Fargerik vegetargrateng med squash. rettich og tomat. Foto: Pontus Ferneman

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Squash, reddik, paprika og tomat er grønnsaker i denne fargeglade gratengen, som også inneholder chèvre.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2stk
300g
Chevre(fast)
1klype(r)
1klype(r)

Dressing

0.5ts
Timian(tørket)
0.5ts
Rosmarin(tørket)

SLIK GJØR DU

  1. Skrell løken og rettichen. Kjern ut paprikaen. Skjær alle grønnsakene i ca. 5 mm tykke skiver. Sett ovnen på 175°.

  2. Pisk dressingen sammen i en skål. Press i hvitløken, smuldre i osten og pisk sammen. Smak til med salt og pepper.

  3. Ta fram en dyp ildfast form. Legg grønnsakene inntil hverandre i formen. Hell dressingen over. Dekk gratengen med aluminiumsfolie og stek i ovnen i ca. 30 minutter.

  4. Ta bort folien og gratiner til gratengen får farge og grønnsakene kjennes myke. Strø på saltflak og ferske urter og server.

Fargerik vegetargrateng med squash. rettich og tomat. Foto: Pontus Ferneman

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN