Vegetarisk pastagrateng Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
45min
totalt
1t 30min

Vegetarisk pastagrateng

nivå
Middels
aktiv
45min
totalt
1t 30min

Vegetarisk pastagrateng

Smakfull vegetarisk pastagrateng Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.7 (282 stemmer)
Med tomater, paprika og en god saus blir dette en supergod form. Server med salat og godt brød.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER
200g
Tomat(småtomater)
1stk
Paprika(gul)
1stk
Paprika(rød)
1ts
0.5pakke(r)
300g

Pynt

3ss
Basilikum(finsnittet)

Saus

3stk
150g
0.5ts

SLIK GJØR DU

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken og la den renne av. Del tomater i to og paprika i strimler.


  2. Varm opp smør i en panne, og stek tomatene noen minutter. Tilsett sukker og stek i noen minutter til. Smak til med salt, pepper og eddik. Bland i fin-strimlet basilikum.


  3. Bland sammen fløte, egg og ost i en bolle. Smak til med salt og pepper. Bland i pasta. Vend i tomater og paprika.


  4. Hell det i en smurt ildfast form. Dekk formen med aluminiums-folie. Stek formen på nederste rille i ovnen ved 200º i ca. 20 minutter.


  5. Ta bort folien. Sett formen i ovnen, og stek ytterligere i 10-15 minutter. Strø over finrevet ost og basilikum ved servering.

Smakfull vegetarisk pastagrateng Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.7 (282 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN