Viestad stekte spinat med ingefær og appelsin
Viestad stekte spinat med ingefær og appelsin Oppskrift
nivå
Lett
totalt
20min

Viestad stekte spinat med ingefær og appelsin

nivå
Lett
totalt
20min

Viestad stekte spinat med ingefær og appelsin

SUNT OG FRISKT: Spinat gjør deg sterk som Skipper'n. Med litt appelsin blir det frisk smak.

Foto: Mette Randem

Inneholder

Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.3 (21 stemmer)
Frisk deilig tilbehør til påskelammet, men like gjerne til kylling eller fisk.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Appelsin(helst økologisk)
200g
Spinat(fersk. vasket og tørket)
3fedd
Hvitløk(finhakket)
0.5stk
Chili(eller svart pepper. smak til)

SLIK GJØR DU

  1. Riv skallet av halve appelsinen. Skyll og tørk spinat.

  2. Varm olje i en stor panne. Stek løk, hvitløk og ingefær på høy varme i 2-3 minutter. Ha i spinat, saften fra appelsinen (bare fint å få med litt fruktkjøtt) og soyasaus og stek på høy varme til spinaten har kollapset – det tar omtrent 3-4 minutter. Krydre med chili eller masse svart pepper.

SUNT OG FRISKT: Spinat gjør deg sterk som Skipper'n. Med litt appelsin blir det frisk smak.

Foto: Mette Randem

Inneholder

Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.3 (21 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN