Vietnamesisk vårsuppe Oppskrift
nivå
Lett
totalt
20min

Vietnamesisk vårsuppe

nivå
Lett
totalt
20min

Vietnamesisk vårsuppe

FULL AV SMAK: Vietnamesisk vårsuppe er lett og lage, men skuffer ikke på smak!

Foto: Matprat / Studio Dreyer-Hensley

Oppskrift

Vurdering

1.8 (6 stemmer)
Vietnamesisk mat er lett og lage, men samtidig full av smak. Alle ingrediensene legges rett i suppeskålen før varm kraft helles over, dermed er retten klar.   Tips: Kjøttet er enklere å skjære i tynne skiver om du legger det i fryseren et par timer før du skal kutte det opp.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
0.5stk
1l
Kraft(oksekraft eller utblandet buljong)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær rødløk i tynne strimler, finsnitt vårløken og skjær gulroten i tynne staver (julienne).

    TIPS: Synes du det er vanskelig å kutte gulrøttene, kan du eventuelt bruke en potetskreller eller ostehøvel.

  2. Finhakk chili og peanøtter, og hakk opp thaibasilikum og koriander.

  3. Fordel grønnsakene lagvis i suppeskåler og strø over hakkete peanøtter, basilikum og koriander.

    Spar chilien til senere.

  4. Kok risnudlene etter anvisning på pakken.

  5. Kok opp kraften, ha i chili, og kok i fem minutter.

  6. Legg i kokte nudler og kjøttskivene i bollene og hell over den varme suppen.

    Tips: Fikk du ikke til å skjære så tynne skiver som du ville, eller ønsker du helt gjennomtrukket kjøtt, kan du legge det i kraften rett før du skal helle den over suppeskålene.

  7. Tips: Kjøttet er enklere å skjære i tynne skiver om du legger det i fryseren et par timer før du skal kutte det opp.

FULL AV SMAK: Vietnamesisk vårsuppe er lett og lage, men skuffer ikke på smak!

Foto: Matprat / Studio Dreyer-Hensley

Oppskrift

Vurdering

1.8 (6 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN