Zapiekanka ostesmørbrød Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
15min

Zapiekanka ostesmørbrød

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
15min

Zapiekanka ostesmørbrød

ØSTLIG: Baguette på annen måte.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

mmol@dagbladet.no

Vurdering

2.9 (6 stemmer)
Denne deilige baguetten med ost, sopp og skinke finnes du ofte på menyen på Hitchhiker, restauranten til Jan Robin Ektvedt i Mathallen i Oslo. Enkelt – og veldig godt! 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Baguette(lang)
150g
Skinke(kokt)
1stk
Løk (kepaløk)(i strimler)
Nøytral matolje(til steking)
3stk
Vårløk(hakket)

SLIK GJØR DU

  1. Stek løk og sjampinjong gyllent i litt olje, og dryss over litt salt. Skjær tykke skiver av ost og skinke.

  2. Del baguetten i to på langs, og ha på smøret. Fordel sopp og løk på de to skivene, legg deretter på skinke og ost.

  3. Sett stekeovnen på 200 grader overvarme, og stek baguetten på rist nest øverst i ovnen. Når osten er blitt lett gyllen, er den klar for servering.

  4. Topp med hakket vårløk – og husk ketchup!

ØSTLIG: Baguette på annen måte.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

mmol@dagbladet.no

Vurdering

2.9 (6 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN