Kylling med mango- og karrisaus
Kylling med mango- og karrisaus Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
50min

Kylling med mango- og karrisaus

nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
50min

Kylling med mango- og karrisaus

Matblogger Aicha Bouhlous kjempepopulære kyllingrett med mango- og karrisaus.

Foto: Aicha Bouhlou

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.9 (248 stemmer)
Enkel kyllingrett med smaksrik saus. Matbloggeren Aicha Bouhlous mest populære middagsrett i 2016. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Forvarm ovn til 180 grader.

  2. Legg kyllingfiletene i en ildfast form, rør sammen øvrige ingredienser og hell over kyllingen. Retten trenger ikke å saltes. Smak gjerne på sausblandingen før du heller over på kyllingen. Ønsker du en sterkere variant, så tilsett enda litt mer curry.

  3. Stek i ovn på 180 grader i 30-40 minutter, avhengig av størrelsen på kyllingfiletene.

  4. Server med ris. PS: Synes du sausen ble litt tykk for din smak, kan du blande i litt vann neste gang du lager den.

  5. Pynt evt med litt chili og frisk koriander til servering (kan sløyfes).

Matblogger Aicha Bouhlous kjempepopulære kyllingrett med mango- og karrisaus.

Foto: Aicha Bouhlou

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.9 (248 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN