Amerikansk eplekake
Amerikansk eplekake Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
40min
totalt
1t

Amerikansk eplekake

nivå
Middels
aktiv
40min
totalt
1t

Amerikansk eplekake

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

4.2 (9 stemmer)
En fin og rund kake med herlig smak.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Glasur

2pakke(r)
Kremost(naturell)
1stk
Eple(dryppet i sitronsaft, til pynt)

SLIK GJØR DU

  1. Rør smør og sukker til det blir lett og luftig. Rør i kanel og egg, ett av gangen. Riv eplene grovt og ha det i røren. Tilsett mel og bakepulver og rør godt.

  2. Hell røren i godt smurt og strødd form, 22 cm i diameter og stek den på nederste rille i ovnen 175° i ca. 40 minutter. Avkjøl kaken og ta den ut av formen.

  3. Rør sammen ingrediensene til glasuren og fordel den på kaken. Pynt gjerne med noen eplebåter.

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

4.2 (9 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN