Raske safranscones Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Raske safranscones

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Raske safranscones

Sconesene er best når de spises nystekte med ditt favoritt tilbehør. Denne oppskriften er god og enkel. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)
Sconesene er best når de spises nystekte.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
100g
0.5g
1ss
Honning(flytende)
0.5ts

SLIK GJØR DU

  1. Smelt smøret. Bland safran og flytende honning i smøret, og la blandingen avkjøles.

  2. Bland hvetemel, bakepulver og salt i en bolle. Tilsett melken og smøret, og rør raskt sammen til en deig.

  3. Del deigen i fire og form til runde kaker, ca. 15 cm i diameter. Legg sconesene på bakepapir på stekeplate, og skjær snitt i overflaten til fire biter på hver scones. Prikk med en gaffel.

  4. Stek sconesene ved 250° midt i ovnen i 10–12 minutter. Avkjøl på rist.

  5. Del og server sconesene nystekt med godt tilbehør, f.eks marmelade, smør, kremost, ost og/eller fiken. 

Sconesene er best når de spises nystekte med ditt favoritt tilbehør. Denne oppskriften er god og enkel. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN