Tytingkaramell á la Vianvang
 Tytingkaramell á la Vianvang Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min

Tytingkaramell á la Vianvang

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min

Tytingkaramell á la Vianvang

 SØTT: «Tytingkaramell» a’la Vianvang er perfekt både som dessert og på tur. Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Gjester som besøker Arne Brimi på Vianvang kan glede seg over et rikholdig dessertbord, og en skje med denne deilige karamellen med tyttebær er et fast innslag om høsten. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
200g
Tyttebær(ferske eller frosne)

SLIK GJØR DU

  1. Kok opp sukker og fløte til en passe myk karamell. 

  2. Vend inn tyttebærene, og fordel karamellen på dessertskjeer. Sett skjeene tett i tett på et brett, og server.

 SØTT: «Tytingkaramell» a’la Vianvang er perfekt både som dessert og på tur. Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN