Amerikanske horn Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
10min
totalt
1t 30min

Amerikanske horn

nivå
Middels
aktiv
10min
totalt
1t 30min

Amerikanske horn

Søte og saftige horn fylt med peanøttsmør er en spennende variant som de fleste liker. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose
Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.5 (7 stemmer)
Hornene er utmerket å fryse, men vent med å sukre dem til like før servering.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Deig

100g
3dl
1klype(r)
1stk

Fyll

Pynt

SLIK GJØR DU

  1. Smelt smør tilsett melk og varm til 37°. Smuldre gjæren i bakebollen og rør den ut i væsken.

  2. Tilsett salt, sukker, egg og nesten alt melet. Arbeid sammen til en smidig deig.

  3. Sett deigen til heving under på plast i ca. 30 minutter.

  4. Ta deigen opp på bakebordet og del i fire biter. Kjevle hver til en sirkel. Skjær i 6 snipper og legg en teskje peanøttsmør på den tykkeste delen. Rull sammen. Form til horn og legg dem med skjøten ned på en stekeplate med bakepapir.

  5. La hornene etterheve i ca. 30 minutter under et håndkle. Pensle med sammenpisket egg.

  6. Stek hornene midt i ovnen ved 225° i 5–10 minutter.

  7. Avkjøl på rist. Smelt smør, pensle hornene og vend dem i sukker når de skal spises.

Søte og saftige horn fylt med peanøttsmør er en spennende variant som de fleste liker. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose
Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.5 (7 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN