nivå
Middels
aktiv
10min
totalt
1t 30min
Amerikanske horn
nivå
Middels
aktiv
10min
totalt
1t 30min
Amerikanske horn
Hornene er utmerket å fryse, men vent med å sukre dem til like før servering.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Smelt smør tilsett melk og varm til 37°. Smuldre gjæren i bakebollen og rør den ut i væsken.
Tilsett salt, sukker, egg og nesten alt melet. Arbeid sammen til en smidig deig.
Sett deigen til heving under på plast i ca. 30 minutter.
Ta deigen opp på bakebordet og del i fire biter. Kjevle hver til en sirkel. Skjær i 6 snipper og legg en teskje peanøttsmør på den tykkeste delen. Rull sammen. Form til horn og legg dem med skjøten ned på en stekeplate med bakepapir.
La hornene etterheve i ca. 30 minutter under et håndkle. Pensle med sammenpisket egg.
Stek hornene midt i ovnen ved 225° i 5–10 minutter.
Avkjøl på rist. Smelt smør, pensle hornene og vend dem i sukker når de skal spises.