Ananas- og ingefærmuffins
Ananas- og ingefærmuffins Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
45min

Ananas- og ingefærmuffins

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
45min

Ananas- og ingefærmuffins

Spennende muffins med ananas- og ingefær toppet med myk ostekrem Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Saftige og smakfulle muffins med deilig ostekrem.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2stk
1dl
Ananas(juice)
100g
Ananas(i biter)

Ostekrem

1beger
Kremost(naturell)

SLIK GJØR DU

  1. Visp egg og sukker til eggedosis. Bland mel, ingefær og bakepulver sammen og vend det i eggedosisen.

  2. Tilsett ananasjuice (saft fra boksen), ananas og melk. Vend til slutt inn den hakkede ananasen i deigen.

  3. Fordel deigen i 24 muffinsformer og stek muffinsene midt i ovnen på 175° i 15–20 minutter. Avkjøl på rist.

  4. Lag ostekrem. Rør ­kremost med melis og evt. ananassaft til en passe tykk glasur. Smør kremen på toppen av de lunkne muffinsene.

Spennende muffins med ananas- og ingefær toppet med myk ostekrem Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN