Aspargessalat med avokadodressing
Aspargessalat med avokadodressing Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
40min

Aspargessalat med avokadodressing

nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
40min

Aspargessalat med avokadodressing

Enkel å lage, og knasende god. Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

Denne fargerike salaten gjør seg svært godt på et hvert koldtbord, og den smaker minst like friskt og godt som den ser ut.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1bunt
Grønn asparges(kokt og avkjølt)
10stk
Tomat(semitørket)
0.5stk
Rødløk(i båter)
150g
Bacon(sprøstekt)

Dressing

Sitronsaft(noen dråper)

SLIK GJØR DU

  1. Mos avokado med en stavmikser, og rør inn yoghurt. Smak til med sitron, og litt salt og pepper. 

  2. Del tomatene i to, og legg dem utover et stekebrett med noen dråper olivenolje. La tomatene tørke i ovnen på 140 grader i om lag 1/2 time. 

  3. Del den kokte aspargesen i to på langs, og del den så i ønskede biter. Fordel utover et fat sammen med semitørkede tomater, rødløk og sprøstekt bacon

  4. Fordel dressingen rundt salaten. Drypp litt god olivenolje over det hele, og dryss over maldonsalt og svart pepper. 

Enkel å lage, og knasende god. Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN