Brimis kålstuing
Brimis kålstuing Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Brimis kålstuing

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Brimis kålstuing

KLASSISK KÅLSTUING: Denne oppskriften på kålstuing er perfekt til kjøttkaker, men passer også godt sammen med pølseretter, fisk eller lam.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.8 (14 stemmer)
Kål er veldig sunt, og er noe vi gjerne kan spise mer av. Kålstuing er perfekt til så mangt, men ekstra godt til kjøttkaker.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
50ss
7dl
Helmelk(annen melk kan også benyttes)
Salt(smak til)

SLIK GJØR DU

  1. Del kålen i biter, og kok den mør i lettsaltet vann.

  2. Smelt smøret og rør inn melet. Fres det litt, men det må ikke bli brunt.

  3. Spe med melk mens du rører, og kok til melsmaken blir borte.

  4. Ha i den kokte kålen, og smak til med muskat og litt salt. Kålen kan godt småputre litt i sausen før servering.

KLASSISK KÅLSTUING: Denne oppskriften på kålstuing er perfekt til kjøttkaker, men passer også godt sammen med pølseretter, fisk eller lam.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.8 (14 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN