Ciabatta
Ciabatta Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
2t

Ciabatta

nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
2t

Ciabatta

Hjemmelaget ciabatta er godt, saftig og luftig. Foto: Allers forlag

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

Deilig ciabatta er kjemegodt til suppe, sandwich, forrett.. egentlig hva som helst!

DETTE TRENGER DU

PERSONER
6.5dl
8dl
Hvetemel(durumhvete)
8dl
Hvetemel(vanlig)

SLIK GJØR DU

  1. Smuldre gjæren i en bolle og rør den ut i litt lunkent vann. Tilsett resten av vannet, honning, durumhvete og det meste av hvetemelet.

  2. Arbeid deigen smidig til den knapt slipper bakebollen. Dekk til med plast og la deigen heve ca. 45 minutter.

  3. Ta deigen opp på bakebordet og arbeid inn oljen. Del deigen i to og form til to avlange brød og legg til heving på en bakeplate kledd med bakepapir.

  4. Skjær noen snitt i brødet, strø over litt mel og stek brødene ved 225 grader i ca. 25 minutter på nederste rille. Avkjøl brødet på rist.

Hjemmelaget ciabatta er godt, saftig og luftig. Foto: Allers forlag

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN