Cocktailpølser i slåbrok
Cocktailpølser i slåbrok Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
40min

Cocktailpølser i slåbrok

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
40min

Cocktailpølser i slåbrok

Smakfulle cocktailpølser i slåbrok Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Små pølser innbakt i pizzadeig frister både store og små. Pynt f.eks. med tomat og små agurker.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1pakke(r)
Pølse(små)

SLIK GJØR DU

  1. Lag deigen som beskrevet på snurrer med pesto, eller bruk en ferdig pizzadeig.


  2. Kjevle ut gjærdeigen til et rektangel, smør på sennep og del deigemnet opp i kvadratiske ruter 2 cm x 2 cm.


  3. Legg en pølse på hver deigbit og rull sammen. Legg pølsebitene på en stekeplate med bakepapir med skjøten ned. Etterheve i ca. 15 minutter.


  4. Pensles med sammenvispet egg og dryss på revet ost. Stek pølsebitene midt i ovnen ved 220° i ca. 10–15 minutter til de er gyllenbrune i ca. 10 minutter.

Smakfulle cocktailpølser i slåbrok Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN