Fersk pasta
Fersk pasta Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
2t 30min

Fersk pasta

nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
2t 30min

Fersk pasta

HJEMMELAGET: Fersk pasta er ikke vanskelig å lage, og det smaker mye bedre enn kjøpepasta.

Foto: Bon Appetit / NTB Scanpix

Inneholder

Gluten
Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

5 (1 stemmer)
Den aller beste pastaen lager du selv!Den blir best om du velger mel av durumhvete, men du kan fint bruke vanlig hvetemel også om du ikke har.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
300g
Hvetemel(durumhvete)
3stk

SLIK GJØR DU

  1. Kokes i rikelig, godt saltet vann til pastaen er al dente. Koketiden vil variere ettersom hvilken form du gir pastaen, men mellom ett og to minutter om du lager spaghetti eller tagliatelle.

HJEMMELAGET: Fersk pasta er ikke vanskelig å lage, og det smaker mye bedre enn kjøpepasta.

Foto: Bon Appetit / NTB Scanpix

Inneholder

Gluten
Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN