Godteri-sushi
Godteri-sushi Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Godteri-sushi

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Godteri-sushi

Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.6 (44 stemmer)
Dette er sushi som du kan servere til alle. Også de som ikke liker sushi. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Kjevle ut kransekakemassen til et rektangel, så stort og tynt du klarer. Legg rektangelen på et bakepapir. 

  2. Fjerne steinene fra dadlene og hakk fruktkjøttet. Legg det som en rad på langs av rektangelet. 

  3. Rull opp og skjær av overflødig kransekakemasse. 

  4. Smelt sjokoladen i vannbad, ved å knekke sjokoladen i en kjele og sett den over en annen kjele med kokvarmt vann. 

  5. Hell denne sjokoladen over rullen. Bruk bakepapiret og pass på at det kommer sjokolade på alle sider. Sett i kjøleskapet. 

  6. Når den har stivnet, varm opp knivbladet (under rennende vann, for eksempel) og skjær i skiver. Server. 

Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.6 (44 stemmer)

DEL OPPSKRIFTEN