Kjøttdeig til taco med chorizo
Kjøttdeig til taco med chorizo Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
30min

Kjøttdeig til taco med chorizo

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
30min

Kjøttdeig til taco med chorizo

Kjøttdeig til taco: Ha i litt chorizo og hjemmelaget tacokrydder. 

Foto: lis

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.4 (69 stemmer)
Bedre smak på tacoen? Her er noen enkle triks. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Ha litt olje i en steke panne. Legg i kjøttdeigen, uten å dele den opp. La den steke (uten å røre den) på middels høy varme til den får god, mørk farge. Snu den og la den få farge på den andre siden også. 

  2. Nå kan du dele opp kjøttdeigen på vanlig vis. 

  3. Del opp chorizo-pølsa i småbiter. Ha den i panna sammen med krydderet. Rør rundt et lite minutt før du har i vann, slik at alt krydderet fordeler seg fint og jevnt. 

  4. Du kan også hakke en chili og ha i kjøttdeigen. Bruker du frøene i chilien blir det ekstra sterkt. 

Kjøttdeig til taco: Ha i litt chorizo og hjemmelaget tacokrydder. 

Foto: lis

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.4 (69 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN