Langtidstekt oksehale med ingefær, soya og honning
Langtidstekt oksehale med ingefær, soya og honning Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
8t 20min

Langtidstekt oksehale med ingefær, soya og honning

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
8t 20min

Langtidstekt oksehale med ingefær, soya og honning

BEST: Langtidsstekt oksehale kan brukes til så mangt, i sandwicher og pasta. Eller helt for seg selv.

Foto: Mette Randem

Inneholder

Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2 (1 stemmer)
En hel oksehale er en praktfull ting, en bombe av smak som har en rekke ulike bruksområder - som fyll i en sandwich, en ravioli eller en spagettisaus. Men det beste, hvis man liker skikkelig smakfull uformell spising, er å servere hele den bakte halen.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2ss
Ingefær(finhakket)

SLIK GJØR DU

  1. Sett stekeovnen på 200 grader. Lag en marinade av ingefær, soya og honning.

  2. Gni oksehalen med marinaden og plasser den i en ildfast form eller i en langpanne.

  3. Sett oksehalen i ovnen, og skru ned temperaturen til 95 grader (bruningsprosessene starter mens temperaturen synker).

  4. Stek oksehalen i åtte timer, eller over natta til kjøttet løsner fra beinet.

BEST: Langtidsstekt oksehale kan brukes til så mangt, i sandwicher og pasta. Eller helt for seg selv.

Foto: Mette Randem

Inneholder

Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN