Medisterkaker med fruktsalat
Medisterkaker med fruktsalat Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min

Medisterkaker med fruktsalat

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min

Medisterkaker med fruktsalat

RASKT OG ENKELT: Ikke bare får du brukt restene fra julemiddagen, det går også super fort å lage.

Foto: matprat.no / Mari Svenningsen

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Medisterkaker med fruktsalat, en rask og smakfull middag som passer perfekt i tidsklemma før jul.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
20stk
Druer(røde, delt i to)
2stk
Pære(i strimler)
3stk
Vårløk(i ringer)
0.5ts
10stk
Medisterkaker(ferdigstekte)

SLIK GJØR DU

  1. Forvarm stekeovn til 180 C°. Legg medisterkaker i en ildfast form. Stek midt i stekeovn i ca. 15 minutter, eller til de er gjennomvarme.

  2. Kjøp gjerne medisterdeig og lag dine egne medisterkaker. Form kakene i håndflaten ved hjelp av en skje, beregn ca. 40 g per kake. Brun kakene i en varm stekepanne med smør til de har fått en fin farge rundt det hele, legg dem over i en ildfast form og stek dem ferdige i stekeovn på 180 C° i ca. ti minutter.

  3. Bland sammen druer, pære, vårløk og rømme i en bolle. Smak til med salt og pepper. Anrett saftige medisterkaker med frisk fruktsalat. Dryss gjerne litt vårløk over salaten som pynt. 

RASKT OG ENKELT: Ikke bare får du brukt restene fra julemiddagen, det går også super fort å lage.

Foto: matprat.no / Mari Svenningsen

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN