Baconsurrede dadler
Baconsurrede dadler  Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Baconsurrede dadler

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Baconsurrede dadler

Baconsurrede dadler er alles tapasfavoritt, og her er de servert med deilig ost Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

1.1 (3 stemmer)
Dadlene er fylt med litt ost som smelter når de varmes. Dette er godt og ganske mektig! Beregn ca. 2 dadler pr. person

DETTE TRENGER DU

PERSONER
15stk
1pakke(r)

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 225°. Skjær et snitt i hver daddel og ta ut kjernen. Fyll i ost. Surr en baconskive rundt hver daddel.

  2. Legg dadlene i en ildfast form. Gratiner dadlene midt i ovnen i ca. 15 minutter til baconet får fin farge.

Baconsurrede dadler er alles tapasfavoritt, og her er de servert med deilig ost Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

1.1 (3 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN