Bananbrød
Bananbrød Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
50min
totalt
1t 15min

Bananbrød

nivå
Lett
aktiv
50min
totalt
1t 15min

Bananbrød

Godt modne bananer er ikke alltid så lekkert, men i denne kaken gjør de seg utrolig godt. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

0.5 (1 stemmer)
Bruk gjerne bananer som er blitt litt brune. Dette glutenfrie brødet blir saftig og godt! Oppbevares i kjøleskap innpakket i plast. Du kan sløyfe kardemommen hvis du ikke ønsker kryddersmak på brødet.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
3stk
Banan(modne)
3stk
80g
Havregryn(glutenfrie)
50g
1ts
Kardemomme(kan sløyfes)
1ss
Gresskarkjerner(til pynt)

SLIK GJØR DU

  1. Mos bananer og bland med sammenpiskede egg.

  2. Bland alt sammen til en deig og la den svelle i ca. 5 minutter.

  3. Ha deigen i en godt smurt form, ca. 1 ½ l. Strø over gresskarfrø og trykk dem litt ned.

  4. Stek brødet på nederste rille i ovnen ved 175° i ca. 50 minutter. Avkjøl på rist. Oppbevar brødet innpakket i plast i kjøleskapet.

Godt modne bananer er ikke alltid så lekkert, men i denne kaken gjør de seg utrolig godt. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

0.5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN