nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Bønner med varm ostesaus
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Bønner med varm ostesaus
Grønne bønner kan du ha liggende i fryseren. Da er de lette å ty til på en travel dag. Her er bønnene utgangspunktet for en enkel, men overraskende god middagsrett med setterrømme som saus.
SLIK GJØR DU
Kok bønner møre i lettsaltet vann. Bruk gjerne frosne bønner.
Hardkok eggene og del dem i båter.
Del bacon i biter og stek baconet sprøtt.
Skjær tomater i båter.
Kok opp rømmen eller crème fraîche. Legg bønnene på varmt serveringsfat og hell over kokende rømme.
Pynt fatet med eggebåter og tomatbåter og strø over stekt bacon. Klipp gressløk og strø over ved servering.
Server med flatbrød, knekkebrød eller grovt brød.