Eggestand
Eggestand Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
35min
totalt
1t

Eggestand

nivå
Middels
aktiv
35min
totalt
1t

Eggestand

Eggestand er et spennende alternativ til eggerøre, og smaker kjempegodt til spekematen Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

2.7 (17 stemmer)
Eggestand kan du lage i stedet for eggerøre, som et snedig alternativ hvis du skal servere mange. Den blir myk som fløyel og passer til alle typer spekemat.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1beger
4stk
1bunt
Kruspersille(hakket)
1ts

SLIK GJØR DU

  1. Alle ingredienser vispes godt sammen og fordeles i en godt smurt avlang form (brødform, ca. 1 ½ liter). Legg gjerne en remse bakepapir i bunnen av formen. Du kan også lage eggestand i porsjonsformer.

  2. Stek formen i vannbad ved 150° i ca. 35 minutter til blandingen har satt seg.

  3. Avkjøl eggestanden før den hvelves ut på fat. Serveres med f.eks. med skinkeskiver og reddiker.

Eggestand er et spennende alternativ til eggerøre, og smaker kjempegodt til spekematen Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

2.7 (17 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN