Engelsk short - bread
Engelsk short - bread Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
35min
totalt
45min

Engelsk short - bread

nivå
Lett
aktiv
35min
totalt
45min

Engelsk short - bread

Engelsk short - bread er klassiske, engelske småkaker som ofte serveres med en god kopp te. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.6 (4 stemmer)
Klassiske, engelske småkaker som ofte serveres med en god kopp te. Oppskriften er til cirka 25 biter. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
50g
Hvetemel(bruk semulegryn!)
100g
1klype(r)
Sukker (farin)(til å drysse oppå )

SLIK GJØR DU

  1. Bland hvetemel og semulegryn, gjerne i foodprocessor. Tilsett sukker og smør. Smuldre for hånd eller kjør i maskinen til smøret er smuldret og deigen henger sammen.

  2. Klem deigen ut i en liten langpanne, som er dekket med bakepapir.

  3. Stek kakene midt i ovnen ved 160° i ca. 35 minutter.

  4. Avkjøl litt før du skjærer i biter. Avkjøl bitene helt og oppbevar i tett boks.

Engelsk short - bread er klassiske, engelske småkaker som ofte serveres med en god kopp te. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.6 (4 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN