Fleskepannekaker
Fleskepannekaker Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
45min

Fleskepannekaker

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
45min

Fleskepannekaker

Deilige, tykke og mettende pannekaker med bacon er en favoritt hos små og store Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

3.7 (2 stemmer)
Fleskepannekaker er herlig middagsmat. Server med et dryss gressløk. Bruk flesk eller bacon etter hva du liker.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
300g
Bacon(eller lettsaltet flesk)
5stk
0.5ts
1ss
Smør(til steking)

SLIK GJØR DU

  1. Stek flesk eller bacon i panne ved god varme. Ta det ut av pannen.

  2. Visp sammen alt til pannekakerøren. La den svelle i ca. 15 minutter. Hell ca. ¼ av røren i pannen. Fordel fleskeskiver i røren.

  3. Løft litt i kaken med en stekespade, slik at tynn røre renner ned mot pannebunnen. La kaken gli ned på et flatt lokk når den er ­gyllen under. Hvelv pannen over kaken og snu så fort du kan og stek videre på andre siden.

  4. Stek resten av pannekakene på samme måte.

Deilige, tykke og mettende pannekaker med bacon er en favoritt hos små og store Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

3.7 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN